Izgatavo mēbeles

Drukāt
Banner 1050x80

Jelgavas mēbeles, SIA

Lāču 42, Jelgava, LV-3001
Mēbeļu ražošana, mēbeļu sagataves

Jelgawood, SIA

Līvbērze, Lauku 4, Līvbērzes pagasts, Jelgavas nov. LV-3014
Koka izstrādājumi, koka kastītes, mēbeles, celtniecības aprīkojums, apdare, Tējas kastes, vīna kastes, plaukti, statīvi, atvilknes, Bērnu mēbeles, koka detaļas, Koka kastītes monētu kolekcionāriem, Augstākā labuma izejmateriāli, Garantēta kvalitāte, Estētisks dizains, koka mēbeles, Elegantas koka mēbeles, estētiskas koka mēbeles,

K Stils, SIA

Vaiņode, Raiņa 25, Vaiņodes pagasts, Dienvidkurzemes nov., LV-3435

K.Mēbeles, SIA

"Sniedzes" , Liepupes pagasts, Limbažu nov., LV-4023

KAROŠU DARBNĪCA, SIA

Augšlīgatne, Sporta 22, Līgatnes pagasts, Cēsu nov. LV-4108
Kokapstrāde

KD stripes, SIA

Suntaži, "Cepurītes" , Suntažu pagasts, Ogres nov., LV-5060

KP MONTAGE, SIA

Bultu 8, Rīga LV-1057
Profesionāli, Ātri, Izdevīgi, Kvalitatīvi, Mēbeļu montaža, Virtuves Montaža, Skapju Montāža, Meistars, ražošana , Tava Virtuve.

KUBX, SIA

J. Poruka 47, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Apraksts: Uzņēmuma pamatdarbība ir kāpņu, virtuves mēbeļu ražošana. Kāpnes ir būtisks mājas interjera elements, tāpēc uzņēmuma darbība ir vērsta uz pieprasījumu pēc kvalitatīvām kāpnēm. To nodrošina augsti kvalificēti speciālisti un modernas ražošanas tehnoloģijas. Kāpnes un virtuves iekārtas tiek izgatavotas pēc klienta projekta vai uzņēmuma izstrādātā projekta. Kāpņu un virtuves mēbeļu izgatavošanai izmanto augstas kvalitātes materiālus, kopā ar prasmīgu meistaru pieredzi garantē izstrādājumu kvalitāti un ilgmūžību. Mēs strādājam arī eksportam, ja nepieciešams, veicam savu izstrādājumu montāžas darbus ārzemēs.

KUP Design, SIA

Salamandras 1, Rīga, LV-1024
Metāla konstrukcijas, metālkonstrukcijas, metāla izstrādājumi, metāla detaļas, metāla galda rāmji, metāla galda kājas, metāla furnitūras izgatavošana pēc individuāla pasūtījuma, metāla gulta, metāla krēsli, metāla vārti, metāla kāpnes, metāla trepes, metāla nojumes, velosipēdu novietnes, grili, kamīna piederumi, reklāmas stendi,

KV Furniture, SIA

Ulbroka, Acones 26, Stopiņu pagasts, Ropažu nov., LV-2130

KZX, SIA

Stapriņi, "Dziļstrauti" , Ādažu pagasts, Ādažu nov. LV-2164
Informācija no uzņēmumu reģistra

Kamīnu salons

Jūrmalas 3B, Piņķi, Babītes pagasts, Mārupes nov., LV-2107
dārza kamīni, VERMONT CASTLING, kamīni pēc rasējumiem, kamīni pēc skicēm, kamīnu izgatavošana, kamīnu ražošana
Pēc individuāla pasūtījuma izgatavotas mēbeles piešķir īpašu stilu jūsu mājoklim vai birojam. Plašā izvēlē arī gatavas mēbeles no masīvkoka, saplākšņa, metāla, alumīnija vai plastmasas, ko iespējams izvēlēties atbilstoši tieši jūsu mājokļa vai dārza dizainam. Gultas, dīvāni, galdi, krēsli, skapji, plauktu sistēmas un virtuves iekārtas piedāvā vietējie un ārzemju ražotāji.