Izgatavo mēbeles

Drukāt
Banner 1050x80

Werte, SIA

"Gobas" , Siguldas pagasts, Siguldas nov. LV-2150
galdi, krēsli, gultas, gulta, galdnieks Sigulda, galdniecība Siguldā, galdniecības pakalpojumi, mēbeļu , ražošana , dizains, mēbeļu dizains, pēc individuāla pasūtījuma, interjera dizains, dizainera

Assaz, SIA

ASSA Abloy durvju slēdzenes .WC slēdzenes
Matīsa 143, Rīga, LV-1009
Durvju atslēgas. Durvju čipatslēgas, atslēgas ar čipu. ASSA ABLOY pārstāvis Latvijā, Master Key sistēmu izgatavošana, evakuācijas aprīkojums, "anti-panic" aprīkojums, durvju automātika, durvju specifikācijas izstrāde, viesnīcu durvju aprīkojums, sertificēta durvju aprīkojuma uzstādīšana, slēdzeņu remonts, atslēgu remonts, slēdzeņu

Luning Shop Fitting, SIA

Inovatīvas, izturīgas preču noformējuma sistēmas🏬
Valdlauči, Mazā Rāmavas 5, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov. LV-1076
veikaliem, tirdzniecības, priekšmeti, pakalpojumi, arhitektūra, furnitūra, tehnika, tehnikas, apgaismes, mēbeļu

Ossov, SIA, matraču ražošana, tirdzniecība

Jaunmoku 13, TC "Spice Home", Rīga LV-1046
Mēbeles, krēsli, gultas, mīkstie atpūtas krēsli, pufi, izvelkamie dīvāni, lēti dīvāni, bērnu mēbeles, mēbeļu

GS Furnitūra, SIA, Mēbeļu, furnitūras veikals

Klaipēdas 19/21, Liepāja, LV-3401
durvis, metālizstrādājumi pēc individuāla pasūtījuma, uz pasūtījuma metāla izstrādājumi, Furnitūra, mēbeļu , furnitūra Liepājā, virtuves mēbeļu furnitūra, vadotnes, eņģes, mēbeļu viras, mēbeļu rokturi, mēbeļu

Intema, SIA, Ekspozīcijas vieta

Attālināti veiktajiem pasūtījumiem 10% atlaide :)
Cēsu 31, Rīga, LV-1012
Priekšrocības:: ✓ kvalitatīvi un sertificēti materiāli ✓ mēbeļu ražošanas nozarē pieredzējuši speciālisti ✓ kompetenta apkalpošana un individuāla attieksme ✓ cenas un kvalitātes samērīgums

SB UN PARTNERI, SIA, Durvju un logu furnitūra

Arhitektūras sastāvdaļa 🏰
Piedrujas 7A, Rīga, LV-1073
Sortiments: Plašs būvkalumu klāsts ar ~5000 preču veidiem - labas detaļas labai arhitektūrai. Galvenie kritēriji sortimenta izvēlē: ES un DIN standartiem atbilstoša kvalitāte, tehnoloģiska saderība, stabila piegāde, serviss un garantijas, sortimenta dziļums, inovatīvi risinājumi, kā arī stilu, krāsu un materiālu saderīgums. Vienotais arhitektoniskais koncepts: dizains, drošība, energoefektivitāte, komforts, ilgtspējīgums.

Proffloor, SIA

Vienības gatve 32, Rīga LV-1004
Apraksts: Uzņēmums ar ilggadēju pieredzi un profesionāliem meistariem veiks koka grīdu, parketa ieklāšanu, kopšanu un atjaunošanu (slīpēšana, pulēšana, lakošana, eļļošana). Pie mums var iegādāties augstas kvalitātes parketu, parketa dēļus, līmes, eļļas un lakas koka grīdām.

BizeA Latvija, SIA

Piņķi, "Priedes 1" , Babītes pagasts, Mārupes nov., LV-2107
Piedāvājums:

Pneimatiskie instrumenti

✓ BEA pneimatiskās un gāzes kalšanas ierīces. ALFAMACCHINE iekārtas griešanai un savienošanai leņķī.

Savienojošie elementi

✓ Piedāvājam savienojuma detaļas, pateicoties kurām, jūsu darbs kļūs ātrāks un precīzāks.

WE Furniture, SIA, Mīksto mēbeļu, dīvānu veikals-noliktava

Brīvības gatve 401, Rīga LV-1024
Apraksts:

Mūsu Veikalā - Noliktava, Brīvības gatvē 401, pieejamas mēbeles no dažādiem Eiropas ražotājiem par īpaši izdevīgām cenām. Noliktava mums ir liela, tādēļ esi pārliecināts, mēs izdarīsim visu, lai pie mums Tu atrastu dīvānu savām vēlmēm un Tavs prieks būs mūsu lielākā balva.

Mēbeļu salons SIA Salons Arka, Biroja mēbeles internetā

Valguma 10, Rīga, LV-1048
Produkti: ✓ Biroja mēbeles ✓ Ergonomiski biroja un ofisa krēsli ✓ Konferenču krēsli ✓ Mīkstās mēbeles ✓ Biroja galdi ✓ Augstumā regulējami stāvgaldi ✓ Konferenču galdi ✓ Metāla mēbeles ✓ Biroja plaukti ✓ Metāla plaukti ✓ Noliktavu plaukti ✓ Noliktavu aprīkojums ✓ Biroja skapji ✓ Slēdzami dokumentu skapji ✓ Arhīva skapji ✓ Palešu plaukti ✓ Garderobes skapji

Bohman Riga Hardwoods, SIA, Cēlkoki, nažfinieri, ACCOYA, SIHGA

Ulbrokas 40c, Rīga, LV-1021
Produkti:: ✓ Nažfinieri ✓ Zāģmateriāli ✓ Inženierētie nažfinieri ✓ Terases dēļi un stiprinājumi ✓ Apšuvuma dēļi ārsienām ✓ SIHGA skrūves, savienojumi, terašu atbalsta pēdas ✓ Līmētie vairogi ✓ Galdnieku plates ✓ Līmētas logu sagataves ✓ Dekoratīvie kokgriezumi ✓ Nažfiniera maliņu materiāli ✓ BauBuche līmētie paneļi ✓ Jowat līmes ✓ Balansa papīrs finierēšanai ✓ Parketa dēļi

Uhh Design, SIA

Biķernieku 23, Rīga LV-1039
Apraksts:

Uhh Design piedāvā divu virzienu produktu un pakalpojumu klāstu.

Reklāmas, prezentreklāmas un dāvanas

baneri un baneru druka, izkārtnes, to saskaņošana un uzstādīšana,  dažādas informējošas plāksnes, māju numuru zīmes, uzlīmes, vizītkartes, etiķetes, kalendāri, personalizēti plānotāji, auto numura zīmju paliktņu druka, gravēšana, dāvanas glāzes, individuāli izstrādāti apbalvojumi, audumu apdruka, izšūšana, cepurītes ar nagu, uzšuves, karogu druka, auto aplīmēšana, u.c.

Labiekārtošanas produkti

Porta Doors durvis, Komandor iebūvējamie skapji, Cubu grīdlīstes, kvarca vinila grīdas segums, velosipēdu novietnes, pastkastes, karogi un karogu masti, parku soliņi.

Kates plates, SIA, Veikals-noliktava

Uriekstes 2a, Rīga, LV-1005
Apraksts: SIA Kates Plates mēbeļu materiālu tirgū darbojas jau kopš 1997. gada. Uzņēmuma pamatdarbības virziens ir plātņveida materiālu tirdzniecība mēbeļu ražošanai un celtniecībai. Mēs piedāvājam mēbeļu ražotājiem: skaidu plātnes, laminētas skaidu plātnes, finierētas skaidu plātnes, HDF plātnes, MDF plātnes, finierētas MDF plātnes, gruntētas MDF plātnes, MDF plātnes liektām detaļām (Fibraform), saplāksni, līmētas masīvkoka plātnes (ozols, osis, bērzs, priede, egle), ozola zāģmateriālus, AGT plātnes, apdares maliņas (dabīga koka, PVC, ABS), rorskaidu plātnes, Alpi Lignum nažfinierus, plastikātus un līmes. Celtniecības materiālu sortimentā: OSB/3 plātnes, Durelis plātnes, Clic Wall sienas paneļi un sijas.

House studio, SIA

Vānes 16, Liepāja, LV-3405
Apraksts: "House Studio" piedāvā: iekšdurvis - visus modeļus varam piedāvāt kā bīdāmās durvis vai divviru; ārdurvis gan mājai, gan dzīvoklim; PVC logus; virtuves mēbeles - plašs materiālu un furnitūras klāsts; iebūvējamie skapji - visām gaumēm un budžetiem pielāgojami.

ATN, SIA, Biroja krēsli

Antenas 3, Rīga, LV-1004
Piedāvājumā:: ✓ Biroja mēbeles ✓ Biroja krēsli ✓ Viesistabas mēbeles ✓ Guļamistabas mēbeles ✓ Mīkstās mēbeles - dīvāni Par mums: SIA "ATN" ir dibināta 1993. gadā un ir viena no pirmajām firmām Latvijā, kas sāka piedāvāt kvalitatīvus biroja krēslus un biroja mēbeles. Piedāvājuma klāstā ir biroja krēsli no Čehijas un Itālijas, kā arī Latvijā un Itālijā ražotas biroja mēbeles. SIA "ATN" piedāvā arī mēbeles mājai - guļamistabas mēbeles: gultas, skapjus, kumodes; viesistabas mēbeles - sekcijas, galdus un krēslus. Mēbeles ir ražotas labākajos Itālijas, Beļģijas un Polijas uzņēmumos. Biroja mēbeles un krēslus, kā arī mēbeles mājai var apskatīt un iegādāties mūsu salonā Rīgā, Antenas ielā 3 (ieeja no Mūkusalas ielas). SIA "ATN" nodrošina mēbeļu transportēšanu un uzstādīšanu pie klienta.

GE Woodworks, Lejas Ozoli, SIA

"Lejas Ozoli" , Vaives pagasts, Cēsu nov., LV-4136
Mēbeles pēc individuālā pasūtījuma: ✓ Durvis un logi ✓ Virtuves mēbeles ✓ Skapji ✓ Kāpnes ✓ Iekštelpu un āra mēbeles Mēbeļu ražotājs:

GE Woodworks ir pilna servisa mēbeļu ražotājs, kuru vada Gints Eliass un kas atrodas Cēsu novada Vaives pagastā, Latvijā.

Ligna, SIA

Meijermuiža , Drabešu pagasts, Cēsu nov., LV-4101
Galdniecības izstrādājumi:: ✓ Koka durvis ✓ Koka logi ✓ Grīdas dēļi ✓ Mēbeles Galdniecība:

Koka logi, durvis, mēbeles pēc individuāla pasūtījuma. Piegāde, uzmērīšana, uzstādīšana. Galdnieka pakalpojumi pēc pasūtījuma.

 

Roja furnitura, SIA, Mēbeļu furnitūra

Ropažu 19a, Rīga, LV-1039
Furnitūras preces: ✓ Rokturi ✓ Pakaramie āķi ✓ Pacelšanas mehānismi ✓ Izbīdāmās sistēmas ✓ Furnitūra birojam ✓ Izbīdāmie grozi ✓ Virtuvju aksesuāri ✓ Apgaismojuma aprīkojums ✓ Uzkares mehānismi Mēbeļu furnitūras uzņēmums:

Mūs interesē produkcijas kvalitāte un klientu prasības, mēs cenšamies piedāvāt preci ar optimāli samērotu cenu un kvalitāti. Tādējādi mūsu piedāvātās produkcijas plašais sortiments atbilst tirgus prasībām un kalpo mūsu klientu pašu pārdrošāko ideju realizācijai. Kvalitatīvai apkalpošanai mēs pievēršam tādu pašu uzmanību kā mūsu produkcijas kvalitātei. Mūsu uzņēmuma augsti kvalificētie speciālisti palīdzēs jums orientēties vadošo ražotāju produkcijas plašajā sortimentā. Jūs vienmēr būsiet laipni gaidīti mūsu vairumtirdzniecības noliktavā - Rīgā, Ropažu 19a. Būsim ļoti priecīgi, ja arī turpmāk mums būs iespēja piegādāt jūsu uzņēmumam mūsu produkciju.

Kokrade, SIA

"Kalna Bauņi" , Grundzāles pagasts, Smiltenes nov. LV-4713
Pakalpojumi:: ✓ Galdniecības izstrādājumi ✓ Interjera elementi dārzam un mājām no koka ✓ Kokapstrāde ✓ Zāģmateriāli ✓ Mežu zāģēšana ✓ Mežu izvešana ✓ Mežu kopšana ✓ Cirsmu un īpašumu pirkšana Mežizstrāde un kokapstrāde:

Veicam mežu izstrādes un apsaimniekošanas darbus. Pārdodam zāģmateriālus. Visa veida galdniecības pakalpojumi. Mērķis ir ražot augstas kvalitātes koka izstrādājumus, vienlaicīgi apmierinot klientu vajadzības. Kvalitāte un individuāla pieeja ir mūsu darbības pamatos.

Pēc individuāla pasūtījuma izgatavotas mēbeles piešķir īpašu stilu jūsu mājoklim vai birojam. Plašā izvēlē arī gatavas mēbeles no masīvkoka, saplākšņa, metāla, alumīnija vai plastmasas, ko iespējams izvēlēties atbilstoši tieši jūsu mājokļa vai dārza dizainam. Gultas, dīvāni, galdi, krēsli, skapji, plauktu sistēmas un virtuves iekārtas piedāvā vietējie un ārzemju ražotāji.