Izgatavo mēbeles

Drukāt
Banner 1050x80

VL Montage, Stiklu darbnīca

Ieriķu 23, Rīga, LV-1084
Mēbeļu stikli, dekoratīvie stikli ar plēvi. Stikla sienas ar plēvi.

Tehniskie projekti, SIA

Latgales 322B-403, Rīga LV-1063
Kompensatori Frenzelit, metāla virsmu atjaunošana, kompensatori, blīvējamie materiāli, sūkņi ražošanai, Chesterton blīves, kompresori, blīves, eļļošanasmateriāli, CHESTERTON - blīves, mīkstās materiāla blīves, metālu blīves, mehāniskie gala blīvslēgi, COMPROFILE-metāla blīves ar grafītu, spirālveida blīves, spirālblīves, (SPIRAL

Uzkopšana un apsaimniekošana Spodre 7, SIA

Dignājas 3-7a, Rīga LV-1004
Uzkopšanas serviss Rīgā un tās apkaimē, profesionālā dzīvokļu uzkopšana, mājas uzkopšana, biroja uzkopšana, ofisa telpu uzkopšana, tīrīšana, regulāra ikdienas uzkopšana, ģenerāltīrīšana, kāpņu telpu uzkopšana, vasarnīcu uzkopšana, telpu uzkopšana pirms un pēc svinībām, uzkopšana, tīrīšana pēc remonta, tīrīšana pēc būvniecības darbiem,

Estetik Pluss, SIA, uzkopšanas, tīrīšanas serviss

Turpinām strādāt klātienē!
Rīga
tīrīšana, ādas mēbeļu tīrīšana, baseinu tīrīšana, skapju mazgāšana, plauktu mazgāšana, gaismas ķermeņu, tīrīšana, ādas mēbeļu apstrāde ar kopšanas līdzekli, telpu uzkopšana celtniecības remontdarbu laikā,

Frezaluks, SIA, lokšņu materiālu frēzēšanas pakalpojumi

Cepļa 22b, Rīga LV-1004
Pakalpojumi: Piedāvājam figūrgriešanas, 3D frēzēšanas, gravēšanas pakalpojumus kopā ar kvalitatīviem pazīstamu firmu un ražotāju materiāliem par konkurētspējīgām cenām. ✓ Lielformāta frēzēšanu ✓ Frēzēšana ✓ Gravēšana ✓ Projektēšana Mūsu izmantotie materiāli: ✓ Orgstikls ✓ PVC ✓ Polikarbonāts ✓ Tehniskā plastmasa ✓ Kompozītie paneļi ✓ Materiāli no koka ✓ Krāsainie metāli

HANSAS FLĪŽU TIRGUS, veikals - noliktava

Rēzeknes 5a, Rīga LV-1073

Sortimentā pieejamas aktuālākās flīžu tendences: jau iepriekšējos gados par bestselleriem kļuvušās XL un XXL izmēra flīzes, kurām pievienojušās mazo formātu metro flīzes un mozaīkflīzes, klasiskās marmora imitācijas, betona un metāla savienojuma imitācijas, ģeometriskās heksagonālās, rakstainās, kā arī reljefās 3D flīzes un vairāku sezonu garumā tik pieprasītās koka imitācijas flīzes visdažādākajos izmēros!

INModul, SIA, moduļu telpu noma, ražošana

Rīgas 6-17a, Olaine, Olaines nov., LV-2114
Pakalpojumi:: Pēc pieprasījuma iznomājam un pielāgojam klienta vajadzībām pārvietojamos moduļus - ofisa telpas, sanitāro mezglu telpas, strādnieku ģērbtuves, jūras konteinerus, sarga posteņus, glabātuves. Piedāvājam visa veida būvtehnikas instrumentu, sastatnes un pārvietojamā mobilā žoga nomu, kā arī pēc klienta pieprasījuma uz vietas veicam montāžas un demontāžas darbus. Konsultējam loģistikas pakalpojumos.

Finiera noliktava Rumbula, SIA WOOD POINT

Vējstūru 39, Rīga LV-1063
Apraksts:

Mēs piedāvājam ļoti plašu SAPLĀKŠŅA STANDARTLOKŠŅU un to ATGRIEZUMU sortimentu, kurus ļoti plaši izmanto celtniecības darbos, mēbeļu ražošanā un citos saimniecības darbos. Precīzāk iepazīties ar finiera atgriezumu sortimentu, apskatīt pieejamos biezumus, izmērus, šķiras un daudzumu Jūs varat sadaļā – FINIERA ATGRIEZUMI.

SIA "WOOD POINT" piedāvā piezāģēšanas pakalpojumus un materiāla piegādi visā Latvijā!

Finiera saplākšņa un koksnes plātņu veikals Rusvi, SIA WOOD POINT

Aizputes 2b, Rīga LV-1046
Apraksts:

Ar prieku vēlamies paziņot, ka pēdējo mēnešu darbs pie uzņēmuma komunikācijas koncepta stratēģiskās attīstības ir noslēdzies un sākam to ieviest ikdienā. Esam spēruši pirmo, redzamāko soli, veicot uzņēmuma nosaukuma maiņu no SIA “RUSVI” uz WOOD POINT SIA.

ZL.LV iesaka

Pārcelšanās24.lv, Uzticamākais pārvākšanās serviss Latvijā un Eiropā

Izdevīgi, rūpīgi, pieejami 24/7 - Pārcelšanās24.lv 🤝
Margrietas 7 k.3, Rīga LV-1046
Mēs piedāvājam:: ✓ Bezmaksas konsultācijas pirms darbu veikšanas ✓ Individuālu pieeju un situācijai atbilstošus risinājumus ✓ Darbu izpildi noteiktajos termiņos par izdevīgām cenām ✓ Pārvākšanās servisu Rīgā, visā Latvijas teritorijā un ES dalībvalstīs ✓ Pārvākšanās servisu privātpersonām un juridiskām personām ✓ Pieredzējušu krāvēju pakalpojumus ✓ Kvalitatīvu mēbeļu montāžu un demontāžu ✓ Visa veida mēbeļu pārvadājumus ✓ Lielgabarīta un nestandarta priekšmetu pārvadājumus ✓ Lielgabarīta (mēbeļu, sadzīves tehnikas u.tml.) utilizācijas pakalpojumi ✓ Būvmateriālu pārvadājumus Rīgā un visā Latvijā ✓ Standarta un nestandarta priekšmetu (piemēram, gleznu, klavieru, seifu) iepakošanu un saudzīgu pārvešanu ✓ Rūpīgu mantu pakošanu, lai pārvadājumu laikā tās netiktu bojātas ✓ Izturīgu kastu nomu

Priežavoti, SIA

Zinātnes 19, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Par mums: SIA „Priežavoti” dibināts 1999.gada 13.oktobrī. SIA „Priežavoti” darbojas nozarēs - zāģmateriālu ražošana un privātmāju celtniecība savos Jauno projektu ciematos. SIA “Priežavoti” no 1999.gada ražo vietējam tirgum un eksportē plašu skujkoku sortimentu zāģmateriālus - zaļus, žāvētus un ēvelētus, kā arī taras dēļus, šķeldu un skaidas. SIA „Priežavoti” 2003.gadā sāk attīstību celtniecības nozarē un attīsta Jaunu privātmāju ciemata projektu Mārupē. No 2006.gada sāk attīstīt Jauno projektu privātmāju ciematu “Priežavoti” pie Salaspils ar 270 apbūves gabaliem klusā, saules gaismas pielietā meža ielokā Bajāros, Salaspils pagastā.

Vestnest, kravu pārvadājumi un pārvākšanās serviss

Rīgas 4, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apraksts:

"Vestnest" komanda veic dažādu kravu piegādes un mantu pārvešanas - mēbeles, iekārtas, tehniku, sadzīves pārvešanu u.c. Mēs ne tikai veicam drošas kravu piegādes, bet mūsu puiši gan uznesīs, gan nonesīs uz jebkuru stāvu un noliks mantas jūsu izvēlētajā vietā. VestNest komanda parūpēs par mantu pārvietošanu Jūsu vietā. Veicam arī mēbeļu montāžu/demontāžu un rūpīgu mantu iepakošanu pārvešanai paredzētos materiālos. Nodrošinām veco mēbeļu, sadzīves tehnikas utilizāciju. Ja rodas nepieciešamība pēc mūsu pakalpojumiem vai vienkārši uzdot sev interesējošu jautājumu, droši zvaniet vai rakstiet.

Cran-Ex, SIA

Katlakalna 8, Rīga, LV-1073
Produkcija: ✓ Ķēžu stropes, štropes ✓ Sintētiskās stropes, Štropes ✓ Trošu stropes, Štropes ✓ Elektriskie telferi, telferis ✓ Tilta celtņi, celtnis ✓ Palešu ratiņi ✓ Hidrauliskie ratiņi, ROHLA ✓ Hidrauliskie domkrati ✓ Celtņu radio vadāmība ✓ Telferu pultis ✓ Buka celtņi, buka celtnis

Lāses, SIA, Grants, smilts karjers

"Vēsmiņas" , Bārbeles pagasts, Bauskas nov., LV-3905
Piedāvājam:: ✓ Smiltis ✓ Grants ✓ Akmens ieguve ✓ Beramo kravu pārvadājumi ✓ Kurināmā tirdzniecība ✓ Kokapstrāde ✓ Pārtikas tirdzniecība Apraksts:

"Lāses" SIA - smilts, grants tirdzniecība un vairumtirdzniecība. Beramo kravu pārvadājumi. Kokapstrāde un kurināmā tirdzniecība. Pārtikas veikals Bārbelē, pārtikas tirdzniecība.

Hards, SIA, Individuālie aizsardzības līdzekļi veikals – noliktava

Kuldīgas 69a, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Apraksts:

Darba apģērbi, darba apavi, darba aizsardzības līdzekļi, darba apģērbu tirdzniecība, darba apģērbu vairumtirdzniecība.

PERUZA TEHNOLOĢIJAS, SIA, industriālie riteņi

Krustpils 4 k.3, Rīga, LV-1073
Industriālie riteņi un ritenīši: Piedāvājam industriālos riteņus un ritenīšus dažāda izmēra un no dažādiem materiāliem. Palešu ratiņu rullīši pieejami ar vai bez lodīšu gultņiem. PERUZA TEHNOLOĢIJAS, industriālie ritentiņi un ritenīši: Kompānijai ir liela pieredze industriālo ritenīšu tirdzniecībā. Ritenīšus ir iespēja iegādāties uzreiz. Piedāvājumā ir gan vieglas, gan lielas kravnesības riteņi.

MetalProjekts, SIA, metāla konstrukcijas

Vecumnieki, Rīgas 96, Vecumnieku pagasts, Bauskas nov., LV-3933
Par mums: Metālizstrādājumu ražošana, izgatavošana un montāža pēc individuālā pasūtījuma. Metālapstrādes uzņēmums Latvijā kopš 2012.gada. Tiek izgatavotas metāla konstrukcijas pēc klienta skicēm vai individuāliem projektiem. Mūsu pakalpojumi: ✓ Metāla konstrukciju ražošana. ✓ Būvkonstrukcijas. ✓ Metāla konstrukcija. ✓ Metālapstrāde,metālizstrādājumi pēc individuālā pasūtījuma ✓ Metāla pārsegumi ✓ Metāla kolonnas ✓ Metāla sijas,kopnes ✓ Angāri,nojumes ✓ Katlu māju aprīkojums ✓ Graudu tvertnes ✓ Masti

RL būves, SIA

"Prērija" , Kokneses pagasts, Aizkraukles nov., LV-5113
Apraksts:

Piedāvājam visa veida celtniecības pakalpojumus no pamatiem līdz jumtam. Santehnikas, ūdensvada, kanalizācijas, apkures uzstādīšana un ierīkošana. Galdniecības pakalpojumi. Skārdnieku darbi. Dekoratīvie metāla žogi, vārti, margas. Strādājam gan ar juridiskām, gan fiziskām personām.

Miks D, SIA

"Rijsētas" , Alojas pagasts, Limbažu nov., LV-4064
Par uzņēmumu:

SIA "Miks D" nodarbojas ar kokmateriālu tirdzniecību, iepērk apaļkokus, zāģbaļķus. 

Baltic Abrasives, SIA, Smilšpapīra bāze

Kārļa Ulmaņa gatve 2, Rīga LV-1004
Produkcija:: ✓ Dimanta diski ✓ Griezējdiski ✓ Slīpdiski ✓ Pašlīmējošie abrazīvi ✓ Slīpkluči un slīpšvammes ✓ Slīplentes ✓ Smilšpapīrs ✓ Piederumi un spec produkti ✓ Urbji Par mums: Smilspapirubaze.lv piedāvā klientiem profesionālās klases abrazīvos materiālus par pieejamu cenu, nodrošinot labāko cenas, kvalitātes attiecību tirgū. Nodrošinām ar abrazīviem gan profesionālus kokapstrādes un metālapstrādes uzņēmumus, būvniecības pakalpojumu sniedzējus, amatniekus, gan arī tirdzniecības, nomas uzņēmumus u.c. Veicam operatīvu pasūtījumu izpildi un meklējam piemērotāko risinājumu katrai konkrētajai klienta vajadzībai.
Pēc individuāla pasūtījuma izgatavotas mēbeles piešķir īpašu stilu jūsu mājoklim vai birojam. Plašā izvēlē arī gatavas mēbeles no masīvkoka, saplākšņa, metāla, alumīnija vai plastmasas, ko iespējams izvēlēties atbilstoši tieši jūsu mājokļa vai dārza dizainam. Gultas, dīvāni, galdi, krēsli, skapji, plauktu sistēmas un virtuves iekārtas piedāvā vietējie un ārzemju ražotāji.